top of page

SteelYourLook op de Creatieve Vintage Beurs nu zondag te Sint-Michiels Brugge!

Ontmoet Steelyourlook.com op de Creatieve Vintage Beurs in Sint-Michiels!

Op zoek naar unieke stukken om je stijl een boost te geven? Dan heb je geluk! Steelyourlook.com zal aanwezig zijn als standhouder op de creatieve vintage beurs in Sint-Michiels aanstaande zondag.

Als je een liefhebber bent van vintage mode en accessoires, dan is deze beurs een must-visit voor jou. Steelyourlook.com staat bekend om zijn eclectische collectie van sieraden die je nergens anders zult vinden.

Of je nu op zoek bent naar een statementstuk om je outfit compleet te maken of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de nostalgische items, de creatieve vintage beurs belooft een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van retro mode.

Het team van Steelyourlook.com staat klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte aanvulling op jouw persoonlijke stijl. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar iets unieks, ze hebben voor elk wat wils.

Mis deze kans niet om te genieten van een dag vol vintage flair en creatieve inspiratie. Zorg ervoor dat je zondag langskomt bij de creatieve vintage beurs in Sint-Michiels en vergeet niet om langs de stand van Steelyourlook.com te gaan om je volgende favoriete vondst te ontdekken!

We kijken ernaar uit om je daar te zien! Het adres is Koningin Astridlaan 200.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page